Beauty

Beauty

by ZahraB

ZahraBparties brengen je in vervoering

Wilt u onze producten van dichtbij zien, voelen, ruiken en gebruiken? Dat kan! Met ons homeparties brengen wij onze producten tot in uw woonkamer!
Tijdens een homeparty van ZahraB worden je zinnen geprikkeld en beleef je samen met vriendinnen een andere wereld. Je maakt er kennis met de “senses of the South”, het handelsmerk van ZahraB. In een gezellige sfeer nemen we je mee terug naar de natuur. Zo ontdek je nieuwe geuren en verrassende smaken. Met haar verhaal laat ZahraB eeuwenoude tradities uit het zuiden overwaaien naar hier om er elke avond opnieuw een eigen verhaal mee te schrijven.

Niets moet, alles kan. Maar in de eerste plaats maken je er samen een feestelijke bijeenkomst van. ZahraB brengt haar zinnenstrelende producten mee en vertelt erover met veel kennis van zaken gebaseerd op eigen ervaringen en tradities. Soms een beetje mysterieus, vaak verwonderlijk, maar altijd raak je in vervoering.

Uit het aanbod kan je dingen kopen, maar dat is geen verplichting. Een fijne avond beleven met mensen van de wereld, dat is waar het om draait op een ZahraBparty!

Hoe gaat het in zijn werk?

Het organiseren van een ZahraBparty is eenvoudig. Je krijgt papieren of digitale uitnodigingen waar je op aangeeft waar en wanneer de party doorgaat. Je bezorgt deze aan je vrienden, familie, buren, collega’s. Samen maken we er een gezellige, sfeervolle avond van. Samen bespreken we een regeling voor hapjes en drankjes. We komen ruim een halfuur op voorhand om alles klaar te zetten voor een gezellige avond.

Gastvrouwgeschenk

Als gastvrouw wordt je natuurlijk beloond. Daarom krijg je bij het organiseren van een ZahraBparty zelf een bon voor 5% korting op je eindrekening.

Assortiment

Voor jouw party zorgen we ervoor dat ons volledig assortiment aanwezig is. Zo kunnen je gasten de avond zelf al met onze producten naar huis. Mocht er een product uitverkocht zijn, zorgen wij ervoor dat dit gratis en voor niets binnen de 2 à 3 werkdagen bij jou thuis geleverd wordt.

Betaling

Je mag de producten de avond zelf al betalen of dit later overschrijven. Dan zorgen wij voor een spoedige levering!

Ik wil graag een ZahraBParty organiseren!

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Straat*

Huisnummer*

Postcode*

Gemeente*

Telefoon*

E-mail*

Voorkeur dag*
maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag

Bericht

Neem gerust al een kijkje naar onze producten!

Over Arganolie

Over arganolie

Argan of het vloeibare goud van de Amazigh is een universele bron van steeds blijvende lichamelijke schoonheid. Arganolie is niet alleen bekend als een fontein van de jeugdigheid in cosmetica maar ook als een smaakmakende olie voor de bereiding van verschillende maaltijden. Daarnaast biedt argan een natuurlijke remedie voor medische klachten. Argan wordt hiervoor al duizenden jaren met succes gebruikt.

Wij onthullen voor u alle verborgen geheimen uit de wereld van Argan.

> Continue hydratatie
    Geen moment van uitdroging.

> Fluweelzachte huid
    Een huid zo zacht als een perzik met een mooie kleur.

> Een Verjongingseffect
    ZahraB Arganolie herstelt rimpels en oneffenheden en ondersteunt de    celvernieuwing.

> Een strakke huid
    ZahraB Arganolie gaat de strijd tegen vrije radicalen aan en houdt zo de huid stevig en soepel.

> Ultieme bescherming
    Behoedt de huid voor schadelijke stoffen van buitenaf.

> Zichtbaar voedend effect
    Zowel voor de huid als voor het haar, zorgt ZahraB voor een zijdezacht en stralend resultaat.