Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/1/4/zahrab.be/httpd.www/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 1378 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/1/4/zahrab.be/httpd.www/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 1416 Over ZahraB | ZahraB

 

Wear your inner beauty

De productlijn van ZahraB is een weldaad voor lichaam en geest. ZahraB’s producten zijn allemaal biologisch gecertificeerd en voldoen aan de strengste authenticiteitscontroles en kwaliteitseisen. U kiest dus voor biologische producten die u een optimale verzorging en meer vitaliteit zullen geven. Voel zelf de weldaad van de intensief voedende hand- en voetcrèmes, de effectieve werking van de lippenbalsem en de pure argan die 24 uur lang prettig aanvoelt.

Over ZahraB Wear your inner beauty

Senses of the South

ZahraB Senses of the South

ZahraB ‘Senses of the South’ is een levendig verhaal geïnspireerd door de parels van het Zuiden. De magische smaken, heerlijke geuren, kortom de rijke cultuur maken van onze tocht een ware belevenis. Zahra, oprichtster van ZahraB, begon haar reis in Marokko waar ze terugkeerde naar haar eigen roots. Hier ontdekte ze haar drang naar verkenning. Dat is ook de reden waarom haar hart niet uitsluitend in Marokko bleef liggen. Haar passie bestrijkt alle uithoeken van het zuiden. Tijdens haar vele bezoeken aan Marokko begon haar enthousiasme voor alternatieve kookwijzen behoorlijk te borrelen. Voor ze het wist maakte Zahra naam als cateraar van Mediterraanse lekkernijen.

Toch eindigde haar avontuur daar niet. Wat is er spannender dan nu en dan eens van het pad af te wijken? Zo durfde ook Zahra een andere weg in te slaan met een nieuwe productlijn. Ze brengt een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van arganolie op de markt. De heilzame werking van argan fascineerde haar ontzettend. Zahra verdiepte zich in de ontwikkeling van haar producten met oog voor het gewenste effect op elk huidtype. Haar doel is om de eeuwenoude tradities in functie van hedendaagse schoonheid te verenigen. Zo krijgt ook u de kans om een kijkje te nemen in de wereld van argan. Uit haar culinair verleden wist ze uiteraard al dat arganolie een bijzonder goed product is om te gebruiken bij uiteenlopende gerechten. Van het op smaak brengen van vis, vlees of gevogelte tot de unieke toevoeging van aroma’s in  pastagerechten, rijst, aardappelen of couscous. Daarom neemt ZahraB ook culinaire bioproducten op basis van argan op in haar assortiment.

Het zuiders vakmanschap draagt een hoop nuttige weldaden en verborgen geheimen in zich mee, die u zeker zullen bekoren. ZahraB “Senses of the South” biedt u de kans om deze één voor één te ontdekken.